Arranca una nova legislatura i l'ATTC posa de manifest les reivindicacions del col·lectiu a la primera comissió d'interior.

02.07.2021

La intervenció del diputat Marc Parés de En Comú Podem, ha estat la més aclaridora, altres diputats també han fet esment de la situació actual de conflicte dins del col·lectiu de teleoperació del 112 que mitjançant l'ATTC porta les seves reivindicacions al Parlament de forma continuada des del 2012. Era molt important que en aquesta primera sessió de la comissió d'interior en aquesta nova legislatura, es posessin de manifest ja des del primer dia les mancances tant en les condicions laborals com en l'organització del servei, de manera que el nou conseller en quedés ben assabentat.
La resposta del conseller ha estat ben decebedora i plena d'imprecisions, demostrant que no ha tingut temps encara d'encarar el problema i comprant (de moment) el relat del director del CAGTU en funcions, que només ha procurat salvar els mobles (els seus) en el problema recent del concurs de creditors de l'empresa adjudicatària Grupo Norte.